penningmeester

Contact

e-mail:
telefoon:
meer info:

+31(0)6-148 41 963

donateursadministratie

jaarverslagen

Hilde Hagting

Stichting Constru Casa

Na mijn bezoek aan Guatemala in 2003 aanschouwde ik hoe groot de welvaartsverschillen zijn in de wereld waarin wij leven. Tijdens mijn bezoek in Guatemala bezocht ik een vuilnisbeltproject waarbij Carolien van Heerde betrokken was. Naast de kleinschalige initiatieven die Carolien ondernam, leefde bij haar de wens om structureel iets op te bouwen. Naar aanleiding van deze wens richtten we met een aantal betrokken personen in 2003 in Nederland Stichting Guatemala en Construcción op (inmiddels Stichting Constru Casa NL). Tot 2010 was ik voorzitter van de Stichting en daarna ben ik op interim basis voor een korte periode als penningmeester actief geweest.
Na een stop van zeven jaar besloot ik eind 2016 om mij opnieuw in te zetten als penningmeester voor de stichting. Als eerste ben ik enorm trots op de resultaten die Constru Casa heeft behaald sinds 2003 en daarmee een enorm verschil voor een groot aantal families heeft bereikt! Het is mooi om te zien dat de organisatie goed in elkaar zit en de werkzaamheden er toe leiden dat in 2017 het 1000ste huis een feit wordt.
Mijn opgedane ervaringen in de financiële sector en in het verleden mijn werkzaamheden voor Constru Casa komen goed van pas bij het vervullen van mijn rol als penningmeester.
error: Content is protected !!