Steun ons met een gift

Stichting Constru Casa / Steun ons met een gift

Hoe kan je doneren?

Als donateur help je een familie aan een nieuw huis en een betere toekomst, maar ook hele gemeenschappen worden geholpen door bijvoorbeeld jouw bijdrage aan de financiering van een nieuwe school. U kunt uw vrij te kiezen donatie éénmalig doen OF per maand, kwartaal, jaar een vast bedrag overmaken. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een compleet huis, klaslokaal of kooktoestel te doneren. De prijzen hiervan zijn als volgt:
€ 5.300    3 kamerwoning met sanitair
€ 4.300    2 kamerwoning met sanitair
€ 2.600    vivienda mínima (1 kamer en sanitair)
€ 75          waterfilter
€ 240       verbeterde kookoven
€ 9.600    1 klaslokaal
Bij voorbaat dank voor uw gulle gift! Uw donaties worden besteed aan de bouw van nieuwe huizen, waarmee nieuwe kansen, nieuwe levens en een nieuwe toekomst gecreëerd worden.
Namens de Guatemalteekse families en Constru Casa, bedankt!
Uw steun is de reden dat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn: blijven bouwen aan een beter leven in Guatemala.

ANBI

Stichting Constru Casa wordt door de Belastingdienst als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangewezen. Dit heeft voor de stichting en de donateurs een aantal voordelen. Op de website van de Belastingdienst is meer algemene informatie te verkrijgen over de ANBI-status voor stichtingen.

Bankoverschrijving

Wil je een bedrag overmaken? Dat kan via onze bankrekening:
IBAN: NL40 INGB 0005 5210 25
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Stichting Constru Casa

Eenmalige of periodieke donatie via machtigingsformulier

Als vaste donateur van Constru Casa doneer je periodiek, tot wederopzegging, een vast bedrag. Dit kan je doen door ons te machtigen het bedrag van jouw rekening af te schrijven. Download het machtigingsformulier, vul het in en stuur het op naar het adres dat op het formulier is aangegeven.

Belastingvrij schenken

Door een periodieke schenking aan Constru Casa vast te leggen in een schenkingsovereenkomst kan je als donateur een belastingvoordeel behalen. Om hiervoor in aanmerking te komen stelt de Belastingdienst een aantal voorwaarden:
  • Je geeft jaarlijks een vast bedrag als gift aan Stichting Constru Casa. Het maakt hierbij niet uit of je dit als een jaarlijkse gift doet of in termijnen.
  • Je doneert minimaal 5 jaar achter elkaar. Een langere periode mag ook.
  • Je legt vast wanneer de jaarlijkse gift stopt.
Op de website van Constru Casa kan je een overeenkomst downloaden. Vul het formulier in en stuur het ondertekend retour naar ons postadres of per e-mail naar penningmeester@construcasa.nl. Voor meer informatie over periodieke schenkingen kan je contact opnemen met de penningmeester of op de website van de Belastingdienst kijken.

Direct eenmalige of periodieke donatie via Geef.nl

Met behulp van de online donatiemodule van Stichting GeefGratis kan je via iDEAL, SEPA euro incasso (doorlopende machtiging), creditcard, PayPal, debitcard of Kadobon online doneren.

Gratis doneren via Doelshop.nl

Stichting Constru Casa is ook opgenomen op de website van DoelShop.nl. Via construcasa.doelshop.nl kan je bij meer dan 300 populaire webshops winkelen en gaat er per aankoop een donatie naar jouw gekozen goede doel. Lees hier voor meer informatie over hoe het gratis doneren via DoelShop werkt!
error: Content is protected !!